Sárközi Andrea Bernadett

Könyvtáros, zenei könyvtáros. Az Országos Idegennyelvű Könyvtár munkatársa 2000-től, a Zeneműtár osztályvezetője. A mindennapi könyvtárosi feladatok mellett számos, a területhez szorosan kapcsolódó feladatokat is vállal: rendezvények, koncertek, kiállítások szervezését, pályázatok írását és lebonyolítását. Tagja az MKE Zenei Könyvtárosok Szervezetének és a nemzetközi AIBM (IAML) szervezet Magyar Nemzeti Csoportjának, ahol 2013-tól vezetőségi tag.

Szakmai publikációk:

A zene mentén az Országos Idegennyelvű Könyvtárban. Könyvtári levelező/lap, 2012. (24. évf.) 5. sz. 27-31. old.

Harmadik típusú találkozások : A zene és a zeneműtári szolgáltatások szerepe a kultúrák találkozásában. Könyvtári levelező/lap, 2010. (22. évf.) 8. sz. 13-16. old.

Idő/képekben. (Szak)könyvtár és minőségfejlesztés változó világunk tükrében – a PGTT (Politika-Gazdaság-Társadalom-Technológia) analízisről röviden. Zalai könyvtári levelező : a Zala megyei könyvtárak tájékoztatója, 2006. 1. sz. 27-28. old.

Mender Tiborné – Sárközi Andrea Bernadett: A mumus már a könyvtárban van… : Gondolatok Heit Gábor Versenyképesség az Európai Unióban című előadása után. Könyv, könyvtár, könyvtáros, 2007. (16. évf.) 11. sz. 15-20. old.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>